Tradice od roku 1985

Objednávky a informace

491 541 436

přihlášení|registrace

Zapomenuté heslo

Recenze

anonymní uživatel, 22.05.2024 08:00

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: Rychlé dodání
Nízké ceny

anonymní uživatel, 21.05.2024 07:59

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Seriozní jednání, co bylo telefonicky domluveno, bylo přesně dodrženo.

anonymní uživatel, 20.05.2024 11:25

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Vše v pořádku

anonymní uživatel, 17.05.2024 06:45

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: Rychlost vyřízení

anonymní uživatel, 09.05.2024 09:42

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

S obchodem jsem velmi spokojená. Zboží mají skladem za pěkné ceny a objednávku nám doručili do druhého dne, za což jsem byla velmi ráda.

Silné stránky: rychlost dodání
ceny
velký výběr zboží
komunikace

anonymní uživatel, 15.04.2024 16:36

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: Rychlé vyřízení a doručení

anonymní uživatel, 01.04.2024 18:39

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: Rychlé dodání. Dobrá cena.

anonymní uživatel, 12.03.2024 12:43

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

operativní jednání

anonymní uživatel, 11.03.2024 14:40

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Vše levně a rychle

anonymní uživatel, 09.03.2024 06:33

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Cena a kvalitně zabaleno

anonymní uživatel, 29.02.2024 09:18

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Vše rychle a kvalitně vyřízené.

anonymní uživatel, 29.01.2024 15:55

Doporučuje obchod

Hodnocení: 3.5 / 5

Zbytečně veliká spotřeba plastu při balení zboží.

anonymní uživatel, 29.01.2024 07:37

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: rychlost

anonymní uživatel, 29.12.2023 20:35

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Úžasný, neskutečně ochotný, i po pracovní době mi vyhověli a zboží šli ještě zkontrolovat na sklad a hned druhý den poslali abych stihla vánoce. To u Teta-shop se za vadnou dodávku ani neomluvili. Prostě ibarvy jsou jedničky.

anonymní uživatel, 27.12.2023 10:04

Doporučuje obchod

Hodnocení: 4.5 / 5

Zatím první nákup a v pořádku

anonymní uživatel, 14.12.2023 19:53

Doporučuje obchod

Hodnocení: 4 / 5

V tomto obchodě nakupuji již několik let plechovku laku a zřejmě zase nakoupím, ale objednám pouze jednu plechovku, protože jí nedávají do krabice.

Silné stránky: Rychlé vyřízení objednávky
Tento obchod se stará, aby nátěrové hmoty při dopravě k zákazníkovy v mrazivém počasí nezmrzly a v mrazu je nedopravuje.

Slabiny: Při objednání 0,6l barvy a 4 kg laku nedokáží zabalit. Vloží do krabice bez upozornění a označení polohy přepravy, krabici téměř nevycpou, víčko plechovky nezalepí izolepou proti příp. otevření. Dopravce neví co přepravuje. Velká plechovka dorazila se silně nakřáplým zámkem a těsněním víčka. Prodejce uvádí celkovou hmotnost laku + plechovka 5,1 kg. Bylo mi dodáno 4,5 kg ? V krabici však nebyly stopy, že by lak vytekl.

anonymní uživatel, 05.12.2023 09:45

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

dobré

anonymní uživatel, 16.11.2023 02:04

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: Naprostá spokojenost. Velmi dobrá cena a kvalita zboží. Zboží mi dorazilo do 2 dní od objednání, takže mi bylo velmi rychle doručeno. Pokud někdo potřebuje, tak zákazníkům i poradí při výběru zboží. Zboží bylo velmi pěkně zabaleno. Takže tento obchod velice doporučuji. Pokud budu zase něco potřebovat, tak z tohoto obchodu si opět objednám.

anonymní uživatel, 11.11.2023 09:34

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Ze strany prodávajícího velmi slušné a seriózní jednání i přes menší komplikaci, která se vyskytla z mé strany.

anonymní uživatel, 09.11.2023 07:54

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Super rychlé dodání, děkuji

anonymní uživatel, 07.11.2023 20:43

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

I když nelze platit kartou a je možná pouze platba převodem na účet nebo dobírka, tak i při zvolení platby na účet bylo zboží odesláno velice rychle.

Silné stránky: Rychlé dodání

Slabiny: Nemožnost platit kartou

anonymní uživatel, 22.10.2023 16:53

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Rychlé doručení, příznivé ceny, velký výběr zboží, určitě zde zase něco nakoupím

anonymní uživatel, 03.10.2023 06:34

Doporučuje obchod

Hodnocení: 4.5 / 5

Vše proběhlo rychle a bez potíží.

anonymní uživatel, 19.09.2023 13:38

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: Velice rychlé odeslání
Nákup bez problémů

anonymní uživatel, 19.09.2023 12:46

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: Perfektní

anonymní uživatel, 12.09.2023 11:09

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Rychlé vyřízení, vše bez problémů.

anonymní uživatel, 06.09.2023 21:24

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: rychlost dodání

anonymní uživatel, 06.09.2023 09:54

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Serióznost ,rychlost dodání vše OK

Silné stránky: Velmi dobra spoluprace

Slabiny: Zadna

anonymní uživatel, 23.08.2023 13:50

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: Jsem velmi spokojená.Příště opět nakoupím.

anonymní uživatel, 22.08.2023 13:46

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

poprvé a výborná spolupráce

anonymní uživatel, 22.08.2023 08:50

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Vše O.K.

anonymní uživatel, 21.08.2023 12:36

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Silné stránky: rychlost
dobře zabaleno

anonymní uživatel, 20.08.2023 15:46

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Spokojenost.

Silné stránky: Rychlé dodání, dobrá komunikace, celková spokojenost

anonymní uživatel, 15.08.2023 15:32

Doporučuje obchod

Objednávka vyřízena okamžitě, obchod podle mé zkušenosti vynikající

anonymní uživatel, 11.08.2023 09:52

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Vše ok. Poradili mi se vším.

anonymní uživatel, 25.07.2023 16:10

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

Vše perfektní, rychlé dodání, dobrá komunikace

anonymní uživatel, 25.07.2023 13:55

Doporučuje obchod

Hodnocení: 4 / 5

Chyběla mi informace, že už byla přijata platba za objednávku a třeba info, na vaší objednávce se pracuje. 2 dna jsem nevěděla, v jakém stavu vlastně objednávka je.

anonymní uživatel, 21.07.2023 18:02

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

S nákupem spokojený,celkové rýchle bylo doručeno.Odporučuji tenhle obchod.Dekuji

anonymní uživatel, 27.06.2023 14:10

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

-rychlá odezva a odeslání zakázky
-posílají balíky do 10 kg pod 60 Kč

anonymní uživatel, 26.06.2023 08:54

Doporučuje obchod

Hodnocení: 5 / 5

rychle dodání, doporučuji.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás!

Informace o ochraně osobních údajů

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Pro nákup použijte prosím tlačítko Vložit do košíku, formulář neslouží pro objednání.